Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Metropole boekenkast hoog

Metropole boekenkast hoog DTP Home

  • Gerecycled teakhout
  • Zwarte binnekant
  • De boekenkast is leverbaar in 150 cm hoog en 210 cm hoog
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. MP 204014

2.069,10U bespaart: 229,90

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

DTP Home Metropole boekenkast hoog

De DTP Home Metropole boekenkast hoog is een van de items uit de collectie Metropole van DTP Interiors. Ook in deze serie speelt het prachtige teakhout de hoofdrol. De tafelbladen zijn verjongd waardoor  een slank silhouet ontstaat. Ook de randen van de kasten lopen schuin naar binnen. Dit creëert diepte en sterke lijnen. Dat effect wordt nog sterker door de ronde metalen poten, de greeploze en asymmetrische deuren en donkere binnenkant van de vakken.

Boekenkast Metropole

De boekenkast Metropole valt op door een interessante asymmetrie in deuren, laden en vakken. Alle randen lopen schuin naar binnen, wat de voorkant structuur en diepte geeft. Een natuurlijk kan je er meer in kwijt dan alleen boeken. Het open deel met zwarte binnenkant is een perfecte achtergrond voor decoratieve objecten. Er zijn twee maten binnen de boekenkast, zoals afgebeeld de hoge boekenkast met een hoogte van 210 cm. Daarnaast ook als lage boekenkast met een hoogte van 150 cm. Voorbeelden van beide kasten vind je terug in de galerij en elders op onze website. De hoge boekenkast heeft 3 deuren, 2 lades en 2 open vakken. Het open vak links bovenaan is 51 x 44 cm en het open vak rechts is 19 x 44 cm.

Metropole beschikt over alle gewenste items voor een totale inrichting, van eettafel tot salontafel tot bergkast. De uitgebreide collectie vindt je uiteraard bij ons op de website terug, daarnaast hebben wij diverse items uit deze serie gepresenteerd staan in een sfeervolle stijlkamer. Kom eens langs en laat je verrassen door deze serie en vele andere series van onder andere DTP Home.

Uniek product

Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en met de hand verwerkt. Daar horen scheurtjes, lijnen en onregelmatigheden bij: zij geven het zijn uitstraling en karakter. Het hergebruikte  hout is afkomstig uit Azië. De meubels worden gemaakt in lokale werkplaatsen waar oude ambachtslieden het oude hout omtoveren in eigentijdse meubels. Met traditionele technieken is de productie duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

210 x 100 x 40 cm

Artikelnummer

MP 204014

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

metaal, Teakhout

Merk

DTP Home

Soort

Kasten

Type

Boekenkast

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl