Vivaldi XL Zevenaar
Sale button

DTP Home Flare boekenkast laag showroommodel

Boekenkast Flare laag DTP Home

  • Suarhout
  • 140 cm hoog
  • Showroommodel
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. FL 465312

799,-U bespaart: 200,-

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd in Nederland binnen 3 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.
Bezorgen: Bezorgkosten voor dit artikel bedragen €50,-.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

DTP Home Flare boekenkast laag showroommodel

Het DTP Home Flare boekenkast laag showroommodel is per direct beschikbaar.

De boekenkast is een van de items uit het uitgebreide woonkamerprogramma Flare. De serie Flare is gemaakt van suarhout. Suarhout is een duurzaam houtsoort, waardoor elk item uit de Flare collectie uniek is.
De afwisseling van kleuren in het gebruikte duurzame suarhout is altijd weer anders, en daardoor is ieder stuk uniek. Het hout heeft een typerende uitstraling van willekeurig verstrengelde nerven, hierdoor kan een prachtige kleurschakering ontstaan en is het hout erg sterk. Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en zorgvuldig verwerkt.

Uitgebreid programma

De lage boekenkast  heeft 3 open vakken. Twee van deze vakken zijn 37,5 cm hoog en het bovenste vak is 39 cm hoog. Kenmerkend voor de serie Flare is de combinatie van Suarhout en metaal. Een prachtige serie met strakke lijnen. In dezelfde lijn vind je diverse items zoals kasten, salontafel, eettafels en bartafels. Een klein gedeelte van de serie is bij ons in de showroom te bekijken. Daarnaast vind je alle items elders op onze website. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom waar je naast deze serie nog vele andere series van DTP Home vind. Ook hopen wij je te mogen inspireren met de vele stijlkamers en staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij eventuele vragen of advies.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

140 x 130 x 42 cm

Artikelnummer

FL 465312

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Suarhout

Merk

DTP Home

Soort

Kasten

Type

Boekenkast