Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Tokyo laptoptafel 40 x 40 cm

Laptoptafel Henders en Hazel Tokyo

  • Fineer kikarhout
  • Elegant design
  • Compleet woonkamerprogramma

Artikelnr. 42358

129,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Tokyo laptoptafel 40 x 40 cm

De Henders en Hazel Tokyo laptoptafel 40 x 40 cm is een van de items het uit het industriële woonkamerprogramma Tokyo. De serie onderscheidt zich door de combinatie van warm kikarhout, donker metaal en gerookt glas. Dit materiaalgebruik geeft de stoere meubelen stuk voor stuk een sfeervolle uitstraling.

Deze laptoptafel kan zowel als bijzettafel als laptoptafel worden gebruikt. Door de zwart metalen poot schuif je deze gemakkelijk tegen de bank aan. Het frame schuift onder vele banken waardoor het tafelblad over de zitting geplaatst wordt. De totale hoogte is 55 cm en het blad is circa 2,5 cm dik, tot de onderkant van het blad is het tafeltje dus 52,5 cm hoog. In vele gevallen hou je wat ruimte over tussen het blad en de zitting van de bank, deze schuift dus niet direct over de zitting heen. Je kan het tafeltje natuurlijk ook gebruiken als bijzettafel, bijvoorbeeld naast de bank. Of naast een fauteuil. Het blad is nog onbehandeld, wij adviseren het blad regelmatig te behandelen met teakfix. Een kleurloze beschermlaag die het blad beschermt tegen vocht en vetvlekken.

Bekijk de andere items van de serie Tokyo elders op onze website of kom eens langs in onze showroom. Daar staat de serie tevens gepresenteerd en helpen wij je graag bij vragen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

55 x 40 x 40 cm

Artikelnummer

42358

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Kikar

Merk

Henders & Hazel

Soort

bijzettafels

Type

Bijzettafel, Laptoptafel