Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Metalox Bartafel Uitschuifbaar

Henders en Hazel Metalox Bartafel Uitschuifbaar:

  • Eikenfineer
  • Metaal
  • Keuze uit 3 onderstellen
  • Keuze uit 2 bladen
  • Verschillende afmetingen mogelijk
  • Uitschuifbaar
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

1.399,-

Verwachte levertijd: 2-3 weken levertijd

  • 2 jaar CBW garantie
  • Gratis thuis bezorgd
  • Uitschuifbaar

Beschrijving

Henders en Hazel Metalox Bartafel Uitschuifbaar

Henders en Hazel Metalox Bartafel Uitschuifbaar,

Stel zelf samen

Het mooie van de Metalox eetkamertafels is dat je het helemaal zelf kunt samen stellen. Zoals afgebeeld zie je de Metalox uitschuifbare bartafel 140/190×90 cm met een X-poot en een strakke rand als blad. Bij de moderne Metalox eetkamertafels van Henders & Hazel worden hout en metaal met elkaar gecombineerd. Dit geeft deze tafels een stoere eigentijdse look. Voor het houten tafelblad kan je kiezen uit een strak afgewerkt tafelblad of een blad met boomschorsvorm. Voor de poten kan er gekozen worden uit een metalen X-poot, een metalen V-poot of een V-poot met en combi van metaal en hout. De eetkamertafels zijn verkrijgbaar in de maten 250×100 cm, 230×100 cm, 200×100 cm en 170 x 100 cm. Tevens zijn er 2 maten uitschuiftafels verkrijgbaar en een ronde versie. Ook is er van deze serie een bartafel verkrijgbaar in 2 maten en in een uitschuif-versie.

Houten blad

Bij deze tafel zijn er delen met fineer eiken hout gebruikt gecombineerd met blockboard. Het voor de tafel gebruikte hout is een uniek natuurproduct waardoor ieder stuk hout kan verschillen. De tafel heeft een kleurbehandeling ondergaan, hierdoor krijgt de tafel een ‘smoked’ effect. Tevens kan er gekozen worden voor een boomschorsrand in plaats van een strak recht blad. Dit heeft een meerprijs van € 50,- euro.

Snel leverbaar

De meubelen uit de Metalox serie zijn snel leverbaar. Alle modellen en maten worden zo goed mogelijk op voorraad gehouden. U kunt deze eettafel dan ook al met 3 weken in huis hebben staan.

 

 

Extra informatie

Kleur

Smoked eiken

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Bartafel

Afmeting tafel (l x b x h)

140/190x90x92 cm

Materiaal basis frame

Metaal

Materiaal tafelblad

Eiken Fineer

Leverbaar in de maten

130×90 cm bar
160×90 cm bar
140/190×90 cm bar

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl