Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Lowboard Pedro 150 cm

Henders en Hazel Lowboard Pedro 150 cm:

  • Eiken en eiken fineer
  • Uitgebreid meubelprogramma
  • 2 Deuren
  • 1 Lade
  • Soft close deuren en laden
  • In 2 afmetingen verkrijgbaar
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

699,-

Verwachte levertijd: 2-3 weken

  • 2 jaar CBW garantie
  • Gratis thuis bezorgd

Beschrijving

Henders en Hazel Lowboard Pedro 150 cm

Henders en Hazel Lowboard Pedro 150 cm,

Eiken hout

Heb je niet zoveel ruimte en zoek je een compact tv-meubel? Dan is dit lowboard uit de Pedro collectie van Henders & Hazel een aanrader. Het lowboard is 150 cm breed, heeft 2 deuren, 1 lade en 1 niche voorzien van ledverlichting. Pedro is een hippe collectie met een mooie natuurlijke uitstraling. Een fijn meubel voor liefhebbers van Scandinavisch wonen. De laden en deuren zijn voorzien van een metalen omlijsting, wat zorgt voor een stoere finishing touch.

Eigenschappen

Het voor je meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Je meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF. De handgemaakte metalen delen kunnen kleine deukjes, vlekjes, krasjes kleurverschil en/of oneffenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling.

Snelle levertijd

Dit dressoir is snel leverbaar. Dit betekent dat je deze kast al met 3 weken in huis kan hebben. Gelukkig geldt dit niet alleen voor dit item maar ook voor de rest van de Pedro serie. Deze uitgebreide serie heeft vele mogelijkheden. Bezoek onze showroom van Vivaldi XL in Zevenaar en laat u ook verassen!

Extra informatie

Materiaal

Eiken

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Tv dressoir

Kleur

Naturel

Afmeting (l x b x d)

60x150x42 cm

Artikelnummer

39679

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl