Plan hier uw showroom bezoek!

Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Eetkamertafel Prato 180×100 cm

Henders en Hazel Eetkamertafel Prato 180×100 cm:

 • Smoked Tramwood
 • 180x100x77 cm
 • In 4 maten verkrijgbaar
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

999,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

 • 2 jaar CBW garantie
 • Gratis thuis bezorgd

Beschrijving

Henders en Hazel Eetkamertafel Prato 180×100 cm

Henders en Hazel Eetkamertafel Prato 180×100 cm,

Deze moderne eetkamertafel uit de Prato collectie van Henders & Hazel mag gezien worden. De organische vormgeving van het houten tafelblad in combinatie met het metalen onderstel vormt een spannende combinatie. Een opvallend design in een stoer jasje. De eetkamertafel is in 4 maten verkrijgbaar.

Smoked Tramwood

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood, fineer en MDF gelakte delen. Tramwood is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling. Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel. Enkele delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk, sterk en gewicht besparend. Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen

Eigenschappen

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Uw meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF.

Snelle levertijd

Deze tafel is snel leverbaar. Dit betekent dat je deze eettafel al met 3 weken in huis kan hebben. Gelukkig geldt dit niet alleen voor dit item maar ook voor de rest van de Prato serie. Deze uitgebreide serie heeft vele mogelijkheden. Bezoek onze showroom van Vivaldi XL in Zevenaar en laat u ook verassen!

Extra informatie

Materiaal

Tramwood

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel

Afmeting (l x b x d)

77x180x100 cm

Artikelnummer

39650

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl

Vergelijkbare producten

U zou ook kunnen kiezen voor een van de onderstaande vergelijkbare producten!


 • Henders en Hazel Eetkamertafel Prato 210x100 cm
  Snel leverbaar!

  Henders en Hazel Eetkamertafel Prato 210×100 cm

  (0)
  1.099,-
 • Henders en Hazel Prato Eetkamertafel 240x100 cm
  Snel leverbaar!

  Henders en Hazel Prato Eetkamertafel 240×100 cm

  (0)
  1.199,-
 • Henders en Hazel Uitschuiftafel Prato 180-240x100 cm
  Snel leverbaar!

  Henders en Hazel Uitschuiftafel Prato 180-240×100 cm

  (0)
  1.299,-