Plan hier uw showroom bezoek!

Vivaldi XL Zevenaar
Plan hier uw gegarandeerde showroom afspraak! Ook beperkt zonder afspraak mogelijk

Henders en Hazel Dressoir Prato 210 cm

Henders en Hazel Dressoir Prato 210 cm:

 • Smoked Tramwood
 • 2 Deuren
 • 2 Laden
 • Soft close deuren en laden
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

999,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

 • 2 jaar CBW garantie
 • Gratis thuis bezorgd

Beschrijving

Henders en Hazel Dressoir Prato 210 cm

Henders en Hazel Dressoir Prato 210 cm,

Het Prato dressoir van Henders & Hazel valt direct op door het strakke design en de fraaie houttekening. Dit handige dressoir heeft 2 deuren en 2 laden, genoeg bergruimte dus. De schuine pootjes van de kast versterken de moderne uitstraling. Een aanwinst voor het interieur. Er zijn 3 verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Smoked Tramwood

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood, fineer en MDF gelakte delen. Tramwood is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling. Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel. Enkele delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk, sterk en gewicht besparend. Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen

Eigenschappen

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Uw meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF.

Snelle levertijd

Deze bergkast is snel leverbaar. Dit betekent dat je deze kast al met 3 weken in huis kan hebben. Gelukkig geldt dit niet alleen voor dit item maar ook voor de rest van de Prato serie. Deze uitgebreide serie heeft vele mogelijkheden. Bezoek onze showroom van Vivaldi XL in Zevenaar en laat u ook verassen!

Extra informatie

Materiaal

Tramwood

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Dressoir

Afmeting (l x b x d)

80x210x45 cm

Artikelnummer

39642

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl

Vergelijkbare producten

U zou ook kunnen kiezen voor een van de onderstaande vergelijkbare producten!


 • Henders en Hazel Dressoir Prato 180 cm

  Henders en Hazel Dressoir Prato 180 cm

  (0)
  799,-
 • Henders en Hazel Prato Dressoir 240 cm

  Henders en Hazel Prato Dressoir 240 cm

  (0)
  1.199,-