Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Delmonte hoektafel

Henders en Hazel Delmonte hoektafel

  • Uitgebreid programma
  • Primo Laminato (HPL)

Artikelnr. 46979-NAT

299,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Delmonte hoektafel

Deze Henders en Hazel Delmonte hoektafel uit de Collectie Delmonte heeft een eerder authentieke, klassieke en statige look. Hoewel deze meubels op massief hout lijken, is de collectie gemaakt uit hoogwaardig Primo Laminato (HPL), dat bijna niet van echt hout te onderscheiden valt. Dat maakt de collectie ook een stuk onderhoudsvriendelijker. De collectie is uitgevoerd in de kleur Natural Oak.

Indeling

Deze kleine bijzettafel/hoektafel uit de collectie Delmonte is een ideaal bijzetmeubel om in je zithoek te verwerken of los in de ruimte om decoratie op te plaatsen. Dit handige meubeltje staat op wielen en is dus makkelijk verplaatsbaar. Het tafeltje meet 60x60cm en is 35cm hoog. Onder het tafelblad vind je een open vak. Het tafeltje is net als de meubels uitgevoerd in Primo Laminato (HPL) in de kleur Oak Natural.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze verkoopadviseurs helpen en adviseren u onder het genot van een lekker kopje koffie bij het maken van de juiste keuze. Zo vindt u op de meubelafdeling bij voorbeeld 25 stijlkamers van Henders & Hazel . Wij bieden een trendy en uitgebalanceerd assortiment meubelen van vele bekende en toonaangevende merken zoals : Eleonora, Easy Sofa, Sevn, Haveco, Koopmans en By-Boo. Wij zijn zeven dagen in de week voor u geopend. Zien we u snel?

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

B 60 x D 60 x H 35

Artikelnummer

46979-NAT

Koppelkleur

Naturel

Kleur

natural oak

Materiaal

HPL

Merk

Henders & Hazel

Soort

hoektafel

Type

Bijzettafel