Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Bijzettafel Pedro

Henders en Hazel Bijzettafel Pedro:

  • Eiken en eiken fineer
  • Uitgebreid meubelprogramma
  • 60x60x38 cm
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

229,-

Verwachte levertijd: 2-3 weken

  • 2 jaar CBW garantie
  • Gratis thuis bezorgd

Beschrijving

Henders en Hazel Bijzettafel Pedro

Henders en Hazel Bijzettafel Pedro,

Eiken hout

Dit stoere bijzettafeltje is afkomstig uit de Pedro collectie van Henders & Hazel. De bijzettafel is 60 x 60 cm en is gemaakt van eikenhout, eikenfineer en metaal. Deze mix van materialen geeft deze hoektafel een eigentijdse uitstraling.

Eigenschappen

Het voor je meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Je meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF. De handgemaakte metalen delen kunnen kleine deukjes, vlekjes, krasjes kleurverschil en/of oneffenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling.

Snelle levertijd

Dit dressoir is snel leverbaar. Dit betekent dat je deze kast al met 3 weken in huis kan hebben. Gelukkig geldt dit niet alleen voor dit item maar ook voor de rest van de Pedro serie. Deze uitgebreide serie heeft vele mogelijkheden. Bezoek onze showroom van Vivaldi XL in Zevenaar en laat u ook verassen!

Extra informatie

Materiaal

Eiken

Merk

Henders & Hazel

Soort

bijzettafels

Type

Bijzettafel, Salontafel

Kleur

Naturel

Afmeting (l x b x d)

38x60x60 cm

Artikelnummer

39687

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl