Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Hestia hoge rug relaxfauteuil

Hestia hoge rug relaxfauteuil Henders en Hazel

  • Vanaf prijs in stofgroep 0
  • Relax collection
  • Zowel met lift-functie als zero-gravity motor te krijgen
Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 43060

Vanaf2.199,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Hestia hoge rug relaxfauteuil

De Henders en Hazel Hestia hoge rug relaxfauteuil is een van de relaxfauteuils uit de relax collection van Henders en Hazel. De relax collection biedt diverse relaxfauteuils in verschillende prijsklassen en met verschillende opties. De fauteuils zijn geheel naar wens samen te stellen, van bekleding tot zithoogte. Iedere fauteuil heeft zo zijn of haar eigenschappen, kijk dus ook eens bij de andere fauteuils of kom langs in onze showroom.

Stel zelf samen

De Hestia fauteuil is helemaal naar wens samen te stellen, er zijn wel 300 stof en leersoorten. De fauteuil wordt standaard geleverd met een metalen poot en standaard vulling. Tegen meerprijs kies je voor pocketvering of pocket met memory foam. Om het compleet te maken zijn er vier verschillende zithoogtes/zitdieptes waardoor er altijd een passende fauteuil voor je is. Het begint bij small, de zithoogte is dan 48 cm en de zitdiepte 50 cm. Daarna volgen medium, large en extra large. Hestia is een complete relaxfauteuil, deze fauteuil kan worden geleverd met een lift-functie. Kies je voor de lift-functie dan wordt de fauteuil geleverd (tegen meerprijs) met een afstandsbediening. Deze klik je eenvoudig, door middel van een magneet, aan de zijkant van de fauteuil.

Hoge en lage rug

Je bekijkt hier het model Hestia met een hoge rugleuning. De fauteuil is daarnaast ook leverbaar met een lage rugleuning. Er wordt ook wel gesproken over een dames en herenmodel, de heren vinden in vele gevallen de hoge rugleuning prettig. Hestia met een hoge rugleuning heeft een totale hoogte van 117 cm, de fauteuil met de lage rugleuning heeft een totale hoogte van 110 cm.

Zero gravity

Hestia is standaard elektrisch uitgevoerd, naast de lift-functie kan de fauteuil worden geleverd met zero gravity 3 motoren. Zero Gravity is een term die gebruikt wordt door NASA die de houding omschrijft waarin de astronauten zich bevinden tijdens het opstijgen naar de ruimte. Deze zero gravity fauteuil plaatst je lichaam in dezelfde positie, waardoor elke vorm van spierspanning en druk in de rug wordt weggenomen.  Zero-G, ook gekend als “hart-balans” positie, wordt als zeer rustgevend ervaren. Deze houding ontspant de ruggengraat door decompressie van de wervels.  Je voelt de druk meteen verminderen. Je voelt direct drukverlaging in de onderrug en er ontstaat een betere bloedcirculatie doordat de benen net wat hoger dan het hart liggen.

Wil je het allemaal zelf ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom te Zevenaar en laat je verder informeren door een van onze verkoopadviseurs. Bekijk ook eens het model Athene, tevens een complete relaxfauteuil door de keuze voor een lift-functie of zero gravity motor.

 

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

117 x 72 x 82 cm

Artikelnummer

43060

Koppelkleur

Groen

Kleur

Olijf, Groen, Mint

Materiaal

leer, Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Relaxfauteuil

Zitdiepte

50 cm

Zithoogte

48 cm