Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Hera relaxfauteuil

Hera relaxfauteuil Henders en Hazel

  • Vanaf prijs in stofgroep 0
  • Relax collection
  • Ook manueel verstelbaar
Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 40070

Vanaf1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Hera relaxfauteuil

De Henders en Hazel Hera relaxfauteuil is een van de relaxfauteuils uit de relax collection van Henders en Hazel. De relax collection biedt diverse relaxfauteuils in verschillende prijsklassen en met verschillende opties. De fauteuils zijn geheel naar wens samen te stellen, van bekleding tot zithoogte. Iedere fauteuil heeft zo zijn of haar eigenschappen, kijk dus ook eens bij de andere fauteuils of kom langs in onze showroom.

Stel zelf samen

De Hera fauteuil is helemaal naar wens samen te stellen, er zijn wel 300 stof en leersoorten. De fauteuil wordt standaard geleverd met een metalen poot en standaard vulling. Tegen meerprijs wordt de fauteuil geleverd met pocketvulling en met een design sterpoot. Om het compleet te maken zijn er vier verschillende zithoogtes/zitdieptes waardoor er altijd een passende fauteuil voor je is. Het begint bij small, de zithoogte is dan 48 cm en de zitdiepte 50 cm. Daarna volgen medium, large en extra large. Zoals afgebeeld zie je de fauteuil met een metalen armleuning, daarnaast kan je ook kiezen voor een dichte gestoffeerde armleuning. Een voorbeeld ervan zie je in de galerij. Naast het elektrische systeem kan je ook kiezen voor de manuele uitvoering, je duwt dan als het ware de rugleuning zelf naar achter. Tegelijkertijd klapt dan ook de voetensteun uit. Niet zo gecharmeerd van het cross stiksel? Geen probleem, dit is enkel een optie voor de fauteuil.

Zero gravity

Binnen de relax collection zijn er een aantal fauteuils mogelijk met zero gravity 3 motoren. Zero Gravity is een term die gebruikt wordt door NASA die de houding omschrijft waarin de astronauten zich bevinden tijdens het opstijgen naar de ruimte. Deze zero gravity fauteuil plaatst je lichaam in dezelfde positie, waardoor elke vorm van spierspanning en druk in de rug wordt weggenomen.  Zero-G, ook gekend als “hart-balans” positie, wordt als zeer rustgevend ervaren. Deze houding ontspant de ruggengraat door decompressie van de wervels.  Je voelt de druk meteen verminderen. Je voelt direct drukverlaging in de onderrug en er ontstaat een betere bloedcirculatie doordat de benen net wat hoger dan het hart liggen. Onder andere het model Artemis en Apollo hebben deze mogelijkheid, bekijk ze elders op onze website of kom eens langs in onze showroom.

De getoonde prijs is de basisprijs voor de relaxfauteuil getoond in stofgroep 0. Alle opties en een andere bekleding hebben een meerprijs, laat je daarom verder informeren door een van onze enthousiaste verkoopadviseurs.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

116 x 71 x 80 cm

Artikelnummer

40070

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Lava

Materiaal

leer, Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Relaxfauteuil

Zitdiepte

50 cm

Zithoogte

48 cm