Vivaldi XL Zevenaar

Roskilde fauteuil vaste poot Henders en Hazel

Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf649,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Roskilde fauteuil vaste poot Henders en Hazel

De Roskilde fauteuil vaste poot Henders en Hazel heeft een authentieke uitstraling dankzij de robuuste vormgeving en de schuine metalen pootjes. De Roskilde kan zowel uitgevoerd worden met een gestoffeerde als lederen bekleding. De bekleding is beschikbaar in verschillende kleuren zodat je de fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Hierdoor past de Roskilde binnen ieder interieur. Naast stijl heeft de fauteuil ook een hoog zitcomfort. Dankzij het zachte zitvlak en de comfortabele rug- en armleuningen zit de fauteuil Roskilde erg lekker. De stoel valt als een jas om je heen. Deze comfortabele fauteuil is, tegen een meerprijs, ook verkrijgbaar met een draaipoot. Met een goed boek en een kopje thee kun je je heerlijk terugtrekken in deze comfortabele fauteuil. Plaats hiernaast een bijzettafeltje van Coco Maison en je hebt alles binnen handbereik. Kom proef zitten in de Roskilde fauteuil in onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze deskundige adviseurs staan 7 dagen in de week voor u klaar.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

 

Extra informatie

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Fauteuil