Vivaldi XL Zevenaar

Luca fauteuil

Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf359,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Luca fauteuil

De Luca fauteuil is een hip en compact fauteuiltje. Je kan de Luca bij een zitcombinatie combineren maar hij is ook erg leuk als fauteuil in je favoriete leeshoekje. Er zijn vele stofsoorten en diverse kleuren mogelijk, hij is dus naar wens te bestellen.

Afgebeeld in microleder Mersey. De getoonde prijs is de prijs in stofgroep A

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Naast het merk Easy sofa vindt u bij Vivaldi XL een ruim assortiment meubelen van diverse merken zoals: Het Anker, Koopmans, Henders en Hazel, Byboo, Eleonora, Seven, DTP en Urban Sofa.

In onze showroom in Zevenaar van 4000m2 wordt u aangenaam verrast door de eigentijdse presentatie en de unieke mix van de diverse merken. Onze deskundige adviseurs zijn u graag van dienst om u te adviseren bij de vele keuzes. Komt u snel eens langs? De koffie staat voor u klaar.