Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Galway fauteuil

Galway Henders en Hazel fauteuil

  • Getoonde prijs is de vanaf prijs in stofgroep 0
  • Standaard met Supreme Foam
  • Meer dan 200 stoffen en kleuren

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 45053

Vanaf649,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Galway fauteuil

De Henders en Hazel Galway fauteuil heeft een modern design en past bij vele woonstijlen. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk, je kan kiezen uit diverse vullingen voor de zitting. En niet geheel onbelangrijk, de bank heeft een aantrekkelijke prijs.

Stel samen

De fauteuil Galway heeft meerdere elementen waardoor je de bank naar wens kunt samen stellen. Zoals afgebeeld zie je de fauteuil met een breedte van104 cm. Binnen dezelfde serie vind je ook een loveseat met een breedte van 114 cm. De fauteuil wordt standaard geleverd met supreme foam en wordt, tegen meerprijs, geleverd met pocket comfort of met pocket comfort +. Zodra de opstelling bekend is kan er gekeken worden naar de bekleding van de bank. Er zijn vele stoffen en kleuren mogelijk, van stoere geweven stoffen tot velours.

Combineer de fauteuil met de bijbehorende bank Galway. Plaats bijvoorbeeld de Galway 2,5 zit met de fauteuil of loveseat en maak het af met een mooi vloerkleed.

Diverse elementen

Ben je toch op zoek naar een hoekbank of een 3 zits met longchair? Kijk dan eens verder bij deze bank, de diverse elementen staat ook eventueel elders vermeld op onze website.

Zelf komen ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom en probeer de bank zelf uit. Onze verkoopadviseurs staan voor je om je te helpen bij advies en bij vragen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

89 x 104 x 94 cm

Koppelkleur

Groen

Kleur

Olijf, Groen

Materiaal

Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Fauteuil

Zithoogte

48 cm