Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Roskilde draaifauteuil

Roskilde fauteuil Henders en Hazel

  • Leverbaar in stof en leer
  • Comfortabele fauteuil
  • Leverbaar in stof vanaf
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf749,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Roskilde draaifauteuil

De Henders en Hazel Roskilde draaifauteuil is een prachtige fauteuil uit de collectie van Henders en Hazel. De prachtige fauteuil Roskilde uit de collectie van Henders & Hazel heeft een heerlijk zitcomfort en een mooie robuuste vormgeving. De stoel valt als een jas om je heen. De comfortabele rugleuning is hoog genoeg om lekker tegenaan te liggen en is voorzien van een draaivoet waardoor je de stoel op elk gewenste positie neer kan zetten. De draaivoet is gemaakt van zwart metaal. De fauteuil kan zowel met stof als leder bekleed worden. Hierbij heb je de keuze uit verschillende stof- en ledergroepen. Bovendien kun je natuurlijk ook zelf de kleur uit kiezen van de Roskilde fauteuil. Zo is er altijd wel een passend model te vinden dat past bij jouw interieur. De fauteuil biedt zelfs de mogelijkheid om twee materialen te kiezen, zo is ook de fauteuil afgebeeld. Voor de zitting is het leer Cuba groen gekozen en voor de achterkant is de stof Savannah groen gekozen. Naast een draaipoot is de fauteuil ook te leveren met een vaste poot, zie elders op onze website. Of bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Hier staan onze deskundige adviseurs 7 dagen in de week voor u klaar.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

98 x 79 x 93 cm

Artikelnummer

31290

Koppelkleur

Groen

Kleur

Groen

Materiaal

leer, Microleder, Microvezel, stof

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Draaifauteuil, Fauteuil

Zithoogte

46 cm

Zitdiepte

56 cm