Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Asti fauteuil lage rug

Fauteuil Asti Henders en Hazel lage rug

  • Draaivoet tegen meerprijs
  • Comfortabele fauteuil
  • Kies de voor- en achterkant optioneel in een ander materiaal en kleur
Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 40420

Vanaf699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Asti fauteuil lage rug

De Henders en Hazel Asti fauteuil lage rug is een comfortabele fauteuil uit de collectie van Henders en Hazel. Standaard wordt Asti geleverd met Supreme foam, tegen meerprijs wordt de fauteuil geleverd met pocketvering of pocket comfort +. Daarnaast kan je kiezen voor een vaste metalen poot of een draaipoot. In de galerij vind je voorbeelden van beide onderstellen.

Hoge en lage rug

Je bekijkt hier de fauteuil Asti met de lage rug, de fauteuil is ook leverbaar met een hoge rugleuning. De fauteuil is in totaal 83 cm hoog met een lage rugleuning, kies je voor de hoge uitvoering dan is de totale hoogte 97 cm. Er wordt ook wel gesproken over een dames en herenmodel, heren vinden het over het algemeen prettig om in een fauteuil te zitten met een hoge rugleuning. Maar wij vinden beide fauteuils heerlijk zitten. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom, wij hebben beide modellen gepresenteerd staan.

300 stoffen en leersoorten

Je hebt de keus misschien al gemaakt, Asti met hoge of lage rug en het gewenste onderstel. Dan rest alleen de vraag, welke bekleding wens je voor de fauteuil? Henders en Hazel biedt wel 300 stof en leersoorten, een enorm aanbod met diverse kleuren en structuren. Van velours stof tot microleder tot stoer buffelleer. Op de foto zie je de stof Nubucco, een stof die is afgeleid van het bekende nubuck leer. De stof heeft een gelijke uitstraling en voelt fluweelzacht aan. In de galerij vind je een voorbeeld van de Asti fauteuil met hoge rugleuning, daar is gekozen voor een combinatie van twee stoffen. Ook dat is namelijk mogelijk, een combinatie van stoffen of een combinatie van stof en leer.

Wij nodigen je graag uit in onze showroom, de koffie staat klaar en we hebben naast de fauteuil Asti nog vele andere prachtige producten. En heb je vragen, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

83 x 74 x 88 cm

Artikelnummer

40420

Koppelkleur

Beige

Kleur

Charcoal

Materiaal

leer, Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Draaifauteuil, Fauteuil

Zithoogte

45 cm