Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel uitschuiftafel Vegas 200(+80)x100cm

Henders en Hazel uitschuiftafel Vegas 200(+80)x100cm

  • Verkrijgbaar in 2 kleuren wit marmerlook & antraciet stonelook
  • Keramiek op glas
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 51653-WIT
Artikelnr. 51653-ANT

1.999,00

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Verwachte binnenkomst week 37 - 2024
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Verwachte binnenkomst week 34 - 2024
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel uitschuiftafel Vegas 200(+80)x100cm

De Henders en Hazel uitschuiftafel Vegas 200(+80)x100cm is een prachtige functionele tafel. In collectie Vegas van Henders & Hazel vind je 2 verschillende uitschuiftafels in 2 verschillende kleuren. Dit is de versie met een wit marmerlook tafelblad van 200cm, dat met een ingenieus systeem te verlengen is tot een tafelblad van 280cm. Deze uitschuiftafels hebben een blad van keramiek op glas en zijn dus uiterst robuust. Daarnaast heeft de tafel een antraciet metalen onderstel dat bijdraagt aan de robuuste look van de tafel. Ook erg leuk aan deze tafels is dat het patroon in de marmerlook over heel het tafelblad doorloopt wanneer de tafel volledig is uitgeschoven.

Uitschuiftafels

Een uitschuiftafel is een perfecte keuze als je af en toe veel gasten wilt kunnen ontvangen, maar niet altijd een grote eettafel in je kamer wilt. Een uitschuiftafel is dan een zeer praktische keuze omdat het ontzettend functioneel is. Geniet met je gezin aan je normale formaat eettafel en maak eens in de zoveel tijd in een handomdraai ruimte voor extra gasten en geniet van een uitgebreid diner. En zijn je gasten weg, dan heb je de tafel binnen no time weer ingeschoven. Deze praktische tafels zijn eenvoudig te verlengen tot wel 80 cm. Denk er ook aan dat je het juiste aantal eetkamerstoelen koopt bij een uitschuifbare eettafel. Extra stoelen kunnen natuurlijk opgeborgen worden wanneer je ze niet gebruikt. En juist als je een etentje geeft voor meer gasten staat het extra chique als je voor iedereen dezelfde stoel aan tafel hebt staan.

Nieuwsgierig geworden naar deze fraaie tafels? Bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar waar de prachtige Vegastafel in een sfeervolle stijlkamer gepresenteerd is. Naast de meubelen van Henders en Hazel vind je hier ook meubelen van onder andere Eleonora, By-Boo, Easy Sofa en Het Anker. Onze showroom is zeven dagen in de week voor je geopend. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar.

Extra informatie

Artikelnummer

51653

Afmeting (l x b x d)

B 100 x D 200-280 x H 77

Koppelkleur

Grijs, Wit

Kleur

Antraciet, Wit

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel, Uitschuiftafel

Materiaal

keramiek op glas