Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Cubo uitschuiftafel 190 x 110 cm (+60cm)

Cubo uitschuiftafel 110 x 190 cm (+60cm) Henders en Hazel

  • Modern woonkamerprogramma
  • Ook als vaste tafel
  • Een harmonie van verschillende materialen

Artikelnr. 45516

1.699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Cubo uitschuiftafel 190 x 100 cm (+60cm)

De Henders en Hazel Cubo uitschuiftafel 190 x 110 cm (+60cm) is een van de vele onderdelen uit het Cubo woonprogramma. De serie heeft een hele moderne, strakke look. Maar daarnaast heeft het ook wel een retro uitstraling door de combinatie van de materialen. De meubels gemaakt van eikenfineer in het donkere burned oak en antraciet HPL fronten zijn allesbehalve standaard te noemen. Durf jij te gaan voor deze collectie?

Gezellig tafelen

De eetkamertafel uit de Cubo serie heeft een prachtige spinpoot, het betreft een metalen poot met houten inleg. Hierdoor onderscheid de tafel zich van vele andere tafels. Op de foto in de galerij zie je de tafel gecombineerd met de Brandon stoel, eveneens van Henders en Hazel. Deze tafel laat zich echter gemakkelijk combineren, bijvoorbeeld met de stoel Lucas of Beau. Om de tafel uit te schuiven dien je het blad aan de kopse kant uit te trekken. Daardoor ontstaat er in het midden een extra blad van 60 cm, deze klap je open en dicht door middel van een butterfly-systeem. In de galerij vind je een voorbeeld van dit systeem. Het extra blad is eventueel vast te zitten door een slot aan de onderzijde van het blad. De uitschuiftafel komt enkel in de maat 190 x 110 cm, maar als vaste tafel zijn er 3 andere maten mogelijk. De andere maten vind je eventueel elders op onze website of klik hier voor de maat 210 x 110 cm.

Uitgebreid programma

Cubo is een uitgebreid woonkamerprogramma met items in diverse maten. Zoals het dressoir, die in drie verschillende maten komt. Maar ook diverse kasten en een mooie salontafel met een niveauverschil. Bekijk de andere items van de serie elders op onze website of kom langs in de showroom. Wij hebben een prachtige sfeerkamer waarin de meubelen gepresenteerd staan. Uiteraard staan onze verkoopadviseurs voor je klaar om te helpen met advies of bij vragen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 190 x 110 cm

Artikelnummer

45516

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Burned Oak, Antraciet

Materiaal

HPL, Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel, Uitschuiftafel