Vivaldi XL Zevenaar

Eleonora Aron eetkamertafel 130 cm rond bruin

Eetkamertafel 130 cm rond Aron bruin Eleonora

  • Geschikt voor 4 of 5 eetkamerstoelen
  • Nederlands label
  • Ook leverbaar in zwart

Artikelnr. 95656-1
Artikelnr. 95657-1

899,00

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Verwachte binnenkomst week 25 - 2022
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Verwachte binnenkomst week 13 - 2022
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Eleonora Aron eetkamertafel 130 cm rond bruin

De Eleonora Aron eetkamertafel 130 cm rond bruin is een stijlvolle ronde tafel uit de nieuwe collectie van Eleonora. Het mango houten blad met verjongd blad geeft de tafel een prachtige uitstraling. Deze ronde eettafel van 130 cm is geschikt voor vier of vijf eetkamerstoelen, afhankelijk van de breedte van de stoel.

Ron / Aron serie

De eetkamertafel Aron is 76 cm hoog en 130 cm doorsnede. Naast de kleur bruin is de tafelserie Aron leverbaar in de kleur zwart. Tafelserie? Jazeker, naast de ronde tafel is er ook een prachtige ovale eetkamertafel. De ovale eetkamertafel is leverbaar in drie maten en in de twee kleuren. Om het compleet te maken vind je in de collectie van Eleonora de salontafel set Ron. Deze set heeft 2 maten salontafels en een bijzettafel. Je kan de combinatie van drie tafeltjes bij de zithoek plaatsen maar het zijn op zichzelf al prachtige tafels waardoor je ook voor een enkele bijzettafel of salontafel kan kiezen. Voorbeelden van de salontafelset Ron, de ovale eetkamertafel en de andere kleur vind je in de galerij en elders op onze website.

Combineer de tafel met bijvoorbeeld de eetkamerstoel Brody van Henders en Hazel, de contrasterende kleuren en materialen zijn een mooie combinatie. Of combineer met bijvoorbeeld stoel Beau van By Boo, de verschillende kleuren zijn goed met deze tafel te combineren.

Bekijk de galerij voor alle mogelijkheden binnen de Ron/Aron serie of kom eens langs in onze gezellige showroom waar onze deskundige adviseurs je graag van dienst zijn. Onze sfeervolle showroom in Zevenaar is zeven dagen in de week geopend.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

76 x 130 x 130 cm

Artikelnummer

95656

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Bruin, Zwart

Materiaal

mango hout

Merk

Eleonora

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel