Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Flare eetkamertafel 130 cm rond

Eetkamertafel rond 130 cm Flare DTP Home

  • Suarhout
  • Facetrand
  • Uitgebreid woonkamerprogramma

Artikelnr. FL 465742

1.349,10U bespaart: 149,90

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Flare eetkamertafel 130 cm rond

Het DTP Home Flare eetkamertafel 130 cm rond is een van de items uit het uitgebreide woonkamerprogramma Flare. De serie Flare is gemaakt van suarhout. Suarhout is een duurzaam houtsoort, waardoor elk item uit de Flare collectie uniek is.
De afwisseling van kleuren in het gebruikte duurzame suarhout is altijd weer anders, en daardoor is ieder stuk uniek. Het hout heeft een typerende uitstraling van willekeurig verstrengelde nerven, hierdoor kan een prachtige kleurschakering ontstaan en is het hout erg sterk. Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en zorgvuldig verwerkt.

Uitgebreid programma

De ronde eetkamertafel heeft een doorsnede van 130 cm, waardoor je er 4 tot 5 stoelen aan kwijt kan. Naast de ronde eetkamertafel zijn er ook twee rechthoekige tafels mogelijk. Deze tafels hebben de afmeting 210 x 100 cm en 250 x 100 cm. Het blad loopt schuin af waardoor het blad optisch dunner lijkt. In dezelfde lijn vind je diverse items zoals kasten, salontafel, tv meubels en bartafels. In de showroom hebben wij enkele items gepresenteerd staan. Daarnaast vind je alle items elders op onze website. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom waar je naast deze serie nog vele andere series van DTP Home vind. Ook hopen wij je te mogen inspireren met de vele stijlkamers en staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij eventuele vragen of advies.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

78 x 130 x 130 cm

Artikelnummer

465742

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Suarhout

Merk

DTP Home

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl