Vivaldi XL Zevenaar

Eleonora Tabassum eetkamertafel 260 x 100 cm

Eetkamertafel Tabassum 260 x 100 cm Eleonora

  • Gerecycled teakhout
  • Gelakt
  • Leverbaar in drie maten
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 95599

1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Eleonora Tabassum eetkamertafel 260 x 100 cm

De Eleonora Tabassum eetkamertafel 260 x 100 cm is een gave tafel uit de collectie van Eleonora. De tafel is volledig vervaardigd van gerecycled teakhout waarna het is afgelakt. Dit betekent nog wel dat je de tafel regelmatig moet onderhouden. De tafel heeft afgewerkte ronde hoeken en vier ranke schuine poten, waardoor de tafel een ruimtelijk design krijgt. Doordat de tafel geheel in hout is uitgevoerd zijn de combinaties met de stoelen eenvoudig te maken.

Meerdere maten

Naast de maat 260 x 100 cm wordt de tafel ook geleverd in 220 x 100 en 300 x 100. Voorbeelden ervan vind je in de galerij en elders op onze website. Bij deze tafel van 260 cm houd je tussen de poten een breedte over van 214 cm. Je kan daardoor 6 stoelen kwijt aan de tafel, eventueel in een combinatie met en zonder armleuning. De Lynn stoel, eveneens uit de collectie van Eleonora, is bijvoorbeeld zo’n stoel die perfect combineert. En de stoel is met en zonder armleuning te krijgen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de tafel of naar de uitgebreide collectie van Eleonora? Kom dan eens langs en laat je inspireren door de gave collectie van onder andere Eleonora, By Boo en vele andere merken. Uiteraard is de collectie ook elders op onze website te bekijken.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

78 x 260 x 100 cm

Artikelnummer

95599

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Natural

Materiaal

Gerecycled hout, Teakhout

Merk

Eleonora

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel