Vivaldi XL Zevenaar

Eleonora Oscar eettafel ovaal 240 x 110 cm

Eettafel Oscar 240 x 110 cm ovaal Eleonora

  • Mango hout
  • Ook in 200 x 110 cm
  • Nederlands label
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 95574

599,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Eleonora Oscar eettafel ovaal 240 x 110 cm

De Eleonora Oscar eettafel ovaal 240 x 110 cm is een stoere eettafel vervaardigd van mango hout. Mango hout heeft in de basis een warme kleur maar door de kleurschakeringen in het hout kunnen er afwijkingen zijn. Dit hoort bij het type hout en is dus geen afwijking aan de tafel. Dat maakt deze robuuste tafel speciaal en uniek.

Naast de afmeting van 240 x 110 cm is deze ovale eettafel ook leverbaar in 200 x 110 cm. Aan deze tafel van 240 cm kan je met gemak 6 stoelen kwijt. Kies je voor de maat kleiner dan kan je er vier eetkamerstoelen aan kwijt. De ovale vorm is uniek, de meeste meubelen in huis hebben een rechte of ronde vorm. Doorbreek deze lijnen door te kiezen voor een ovale eettafel. Zeker in kleinere ruimtes is deze vorm perfect. Er zijn namelijk geen hoeken waardoor je er vrij omheen kunt bewegen. Daarnaast is een gesprek centraler omdat iedereen aan tafel elkaar makkelijk aan kan kijken. Ditzelfde onderstel is ook gebruikt voor de ronde tafel van 130 cm en 150 cm rond. Bekijk een voorbeeld ervan in de galerij of elders op onze website.

Het blad is afgelakt maar dient wel regelmatig onderhouden te worden met matpolish. Het metalen onderstel is af te nemen met een licht vochtige doek.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 240 x 110 cm

Artikelnummer

95574

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

mango hout, metaal

Merk

Eleonora

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel