Vivaldi XL Zevenaar

Eleonora Oscar eettafel ovaal 240 x 110 cm zwart

Eettafel Oscar zwart 240 x 110 cm ovaal Eleonora

  • Mango hout
  • Ook in 200 x 110 cm en als ronde eettafel
  • Nederlands label

Artikelnr. 95631

599,-

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd in Nederland binnen 3 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Eleonora Oscar eettafel ovaal 240 x 110 cm zwart

De Eleonora Oscar eettafel ovaal 240 x 110 cm zwart is een stoere eettafel vervaardigd van mango hout. De Oscar eettafel ovaal is een populaire eettafel binnen onze collectie, wij kennen deze tafel al met een naturel mango houten blad. Maar inmiddels ook leverbaar met een prachtig zwart blad en een zwart metalen spinpoot.

Naast de afmeting van 240 x 110 cm is deze ovale eettafel ook leverbaar in 200 x 110 cm. Aan deze tafel van 240 cm kan je met gemak 6 stoelen kwijt. Kies je voor de maat kleiner dan kan je er vier eetkamerstoelen aan kwijt. De ovale vorm is uniek, de meeste meubelen in huis hebben een rechte of ronde vorm. Doorbreek deze lijnen door te kiezen voor een ovale eettafel. Zeker in kleinere ruimtes is deze vorm perfect. Er zijn namelijk geen hoeken waardoor je er vrij omheen kunt bewegen. Daarnaast is een gesprek centraler omdat iedereen aan tafel elkaar makkelijk aan kan kijken. Ditzelfde onderstel is ook gebruikt voor de ronde tafel van 130 cm en 150 cm rond. Ook de ronde tafel is uitgevoerd met zowel een naturel blad als een zwart blad. Bekijk de galerij voor voorbeelden van de andere maten en de eettafel met het naturel blad. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar beide producten te bekijken zijn.

Het blad is afgelakt maar kan regelmatig onderhouden worden met het onderhoudsmiddel Green fix black, hiermee onderhoud je ook goed de zwarte kleur. Het metalen onderstel is af te nemen met een licht vochtige doek.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 240 x 110 cm

Artikelnummer

95631

Koppelkleur

Zwart

Kleur

Zwart

Materiaal

mango hout, metaal

Merk

Eleonora

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel