Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada eettafel 250 x 100 cm natural

Livada eettafel 250 x 100 cm natural Henders en Hazel

  • Modern woonprogramma
  • Keuze uit 3 verschillende onderstellen
  • Wildeikenfineer, gelakt

Artikelnr. 42079-002

1.499,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 14 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada eettafel 250 x 100 cm natural

De Henders en Hazel Livada eettafel 250 x 100 cm natural is een van de onderdelen uit de uitgebreide tafelserie. Livada heeft naast de uitgebreide tafels ook een divers woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. De meubels zijn beschikbaar in vier kleuren en de tafels zijn te kiezen met verschillende onderstellen. In het design worden strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look.

De eettafel 250 x 100 cm is een elegante eettafel waar je met gemak 6 tot 8 eetkamerstoelen aan kwijt kan. De kleur natural is gemakkelijk te combineren, bijvoorbeeld met natuurtinten of juist met een uitsprekende kleur. Combineer bijvoorbeeld de eetkamerstoel Agnita van Henders en Hazel met de Livada tafel, ook te zien in de galerij hieronder. Zoals eerder genoemd is de tafel te kiezen met verschillende onderstellen en in diverse maten. Zo bied de eettafel van 250 cm drie verschillende onderstellen: V-poot metaal, V-poot metaal met houtinleg en een spinpoot metaal. De laatste twee onderstellen zijn tegen meerprijs. Naast een rechthoekig blad is de tafel ook te kiezen met een ovalen blad, de afmeting is dan echter 250 x 108 cm. Bekijk de galerij hieronder voor een voorbeeld van de ovalen tafel, de diverse onderstellen en verschillende kleuren.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden binnen de Livada serie of kom eens langs in onze showroom waar wij je graag van dienst zijn.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 250 x 100 cm

Artikelnummer

42079

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Natural

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel