Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada eettafel 190 x 100 cm Railway brown

Livada eettafel 190 x 100 cm Railway brown Henders en Hazel

  • Altijd een unieke tafel
  • Verschillende maten mogelijk
  • Keuze uit 3 unieke onderstellen

Artikelnr. 42077-004

1.299,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 17 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada eettafel 190 x 100 cm Railway brown

De Henders en Hazel Livada eettafel 190 x 100 cm Railway brown is een van de onderdelen uit de uitgebreide tafelserie. Livada heeft naast de uitgebreide tafels ook een divers woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. De meubels zijn beschikbaar in vier kleuren en de tafels zijn te kiezen met verschillende onderstellen. In het design worden strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look.

De eettafel 190 x 100 cm is een elegante eettafel waar vier of zes stoelen aan geplaats kunnen worden. De kleur Railway brown is gemakkelijk te combineren, bijvoorbeeld met natuurtinten of juist met een kleur. Bijvoorbeeld de Olvi eetkamerstoel in groen of oker. Zoals eerder genoemd is de tafel te kiezen met verschillende onderstellen. Zo bied de eettafel van 190 cm drie verschillende onderstellen: V-poot metaal, V-poot metaal met houtinleg en een spinpoot metaal. Naast een rechthoekig blad is de tafel ook te kiezen met een ovalen blad, de afmeting is dan echter 190 x 108 cm. Bekijk de galerij hieronder voor een voorbeeld van de ovalen tafel, de diverse onderstellen en verschillende kleuren.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden binnen de Livada serie of kom eens langs in onze showroom waar wij je graag van dienst zijn.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 190 x 100 cm

Artikelnummer

42077

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Railway Brown

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel