Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada eettafel 140 x 100 cm natural

Livada eettafel 140 x 100 cm natural Henders en Hazel

  • Leverbaar in vier kleuren
  • Eiken fineer
  • Keuze uit 2 unieke onderstellen

Artikelnr. 42075

1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 16 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada eettafel 140 x 100 cm natural

De Henders en Hazel Livada eettafel 140 x 100 cm natural is een van de onderdelen uit de uitgebreide tafelserie. Livada heeft naast de uitgebreide tafels ook een divers woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. De meubels zijn beschikbaar in vier kleuren en de tafel zijn te kiezen met verschillende onderstellen. In het design worden strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look.

De eettafel 140 x 100 cm is een mooie en compacte eettafel waar gerust 4 stoelen aan geplaats kunnen worden. De natural kleur is gemakkelijk te combineren, zowel met natuurtinten als de kleur rood of blauw. Zoals eerder genoemd is de tafel te kiezen met verschillende onderstellen, bij deze 140 cm tafel heb je de keuze uit de V-poot metaal en een V-poot met houtinleg tegen meerprijs. Zoals afgebeeld zie je de tafel met een V-poot metaal. Naast de kleur natural heb je de keus uit de kleuren onyx, brown en Railway brown. Bekijk de galerij hieronder voor voorbeelden van de kleuren en de v-poot met houtinleg.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden binnen de Livada serie of kom eens langs in onze showroom waar wij je graag van dienst zijn.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 140 x 100 cm

Artikelnummer

42075

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Natural

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel