Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Delmonte uitschuiftafel 200 (+80) x 100cm

Henders en Hazel Delmonte uitschuiftafel 200 (+80) x 100cm

  • Uitgebreid programma
  • Primo Laminato (HPL)
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 46981-NAT

1.499,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Delmonte uitschuiftafel 200 (+80) x 100cm

Deze Henders en Hazel Delmonte uitschuiftafel 200 (+80) x 100cm uit de Collectie Delmonte heeft een eerder authentieke, klassieke en statige look. Hoewel deze meubels op massief hout lijken, is de collectie gemaakt uit hoogwaardig Primo Laminato (HPL), dat bijna niet van echt hout te onderscheiden valt. Dat maakt de collectie ook een stuk onderhoudsvriendelijker. De collectie is uitgevoerd in de kleur Natural Oak.

In collectie Delmonte vinden we ook uitschuiftafel terug die 200x100cm meet en te verlengen is met 80cm tot een grote familietafel van 280cm. De tafel is uitgevoerd in Primo Laminato (HPL) en heeft metalen poten met een gelijkkleurige HPL-inleg. De tafels zijn, net zoals de meubels uit deze collectie, uitgevoerd in de kleur Oak Natural. Net zoals de kasten hebben ook de tafels een eerder klassieke look en staan ze mooi in authentieke interieurs. Het uitschuifsysteem van deze tafel is best ingenieus: onder de poten aan de kant van het verlengstuk zijn wielen bevestigd, wat het uitschuifsysteem extra vlot doet gaan.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze verkoopadviseurs helpen en adviseren u onder het genot van een lekker kopje koffie bij het maken van de juiste keuze. Zo vindt u op de meubelafdeling bij voorbeeld 25 stijlkamers van Henders & Hazel . Wij bieden een trendy en uitgebalanceerd assortiment meubelen van vele bekende en toonaangevende merken zoals : Eleonora, Easy Sofa, Sevn, Haveco, Koopmans en By-Boo. Wij zijn zeven dagen in de week voor u geopend. Zien we u snel?

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

B 100 x D 200-280 x H 77

Artikelnummer

46981-NAT

Koppelkleur

Naturel

Kleur

natural oak

Materiaal

HPL

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Uitschuiftafel