Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Delmonte eetkamertafel 230 x 100cm

Henders en Hazel Delmonte eetkamertafel 230 x 100cm

  • Uitgebreid programma
  • Primo Laminato (HPL)
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 46977-NAT

999,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Delmonte eetkamertafel 230 x 100cm

Deze Henders en Hazel Delmonte eetkamertafel 230 x 100cm uit de Collectie Delmonte heeft een eerder authentieke, klassieke en statige look. Hoewel deze meubels op massief hout lijken, is de collectie gemaakt uit hoogwaardig Primo Laminato (HPL), dat bijna niet van echt hout te onderscheiden valt. Dat maakt de collectie ook een stuk onderhoudsvriendelijker. De collectie is uitgevoerd in de kleur Natural Oak.

Bij de kastencollectie Delmonte horen ook gelijknamige tafels in dezelfde stijl en hetzelfde materiaal. Deze tafels hebben een eerder klassieke, rechthoekige vorm en zijn standaard uitgevoerd met 4 poten. Deze poten zijn van metaal in grafietkleur, maar hebben een HPL inleg in dezelfde kleur als het tafelblad, dat ook is uitgevoerd in hoogwaardig Primo Laminato (HPL). Dit is de grootste eetkamertafel uit de collectie, meet 230x100cm en is 77cm hoog.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze verkoopadviseurs helpen en adviseren u onder het genot van een lekker kopje koffie bij het maken van de juiste keuze. Zo vindt u op de meubelafdeling bij voorbeeld 25 stijlkamers van Henders & Hazel . Wij bieden een trendy en uitgebalanceerd assortiment meubelen van vele bekende en toonaangevende merken zoals : Eleonora, Easy Sofa, Sevn, Haveco, Koopmans en By-Boo. Wij zijn zeven dagen in de week voor u geopend. Zien we u snel?

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

B 100 x D 230 x H 77

Artikelnummer

46977-NAT

Koppelkleur

Naturel

Kleur

natural oak

Materiaal

HPL

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel