Vivaldi XL Zevenaar

Eleonora boomstamtafel met spinpoot 240 x 100 cm

Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr.

1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Eleonora boomstamtafel met spinpoot 240 x 100 cm

De Eleonora boomstamtafel met spinpoot 240 x 100 cm heeft een eikenhouten blad en een metalen spinpoot. Het blad is mat afgelakt waardoor de houtstructuur behouden is gebleven en hij makkelijk in onderhoud is. De maat 240 x 100 cm biedt plaats aan wel zes eetkamerstoelen. Daarnaast is de tafel ook te leveren in de maat 200 x 100 cm & 300 x 100 cm.

De eettafel vervult in veel woningen een belangrijke rol. We ontbijten en dineren er aan. Ook komen we er met het gezin bij elkaar om de dag te bespreken of om gezellig een spel te spelen. Wanneer we gasten op bezoek hebben is de eettafel dé plek waar we ze graag ontvangen. Een goede eetkamertafel is dus geen overbodige luxe. Deze centrale rol van de eetkamertafel is de boomstamtafel van Eleonora op het lijf geschreven. Plaats er de comfortabele  Menno eetkamerstoel aan en genieten maar.

Naast de eetkamertafels van Eleonora hebben we ook tafels van Bruuts, Dutch oak, DTP en Henders en Hazel in onze showroom staan. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze deskundige adviseurs staan zeven dagen in de week voor u klaar.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 240 x 100 cm

Artikelnummer

11281

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Naturel

Materiaal

Eiken, metaal

Merk

Eleonora

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel