Vivaldi XL Zevenaar

Dutch Oak Steel boomstam tafel

Boomstam tafel Dutch Oak Steel

  • Prijs vanaf
  • Tot wel 260 cm te krijgen
  • Nederlands fabricaat
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf1.199,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 10 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Dutch Oak Steel boomstam tafel

De Dutch Oak Steel boomstam tafel is een stoere eiken houten tafel met ontelbare mogelijkheden. Het eetkamertafelconcept Dutch Oak Steel is overzichtelijk en biedt eettafels in diverse maten en uitvoeringen. Binnen het concept kan je kiezen uit verschillende onderstellen en verschillende kleuren, je hebt keus uit wel 30 kleuren. Het concept biedt naast de rechthoekige tafel ook een ronde en ovale tafel in diverse maten. En om het compleet te maken zijn er ook diverse salontafels en salontafel setjes beschikbaar. Een compleet programma waar wij je graag meer over vertellen.

Zoals afgebeeld zie je de boomstamtafel met een 4 cm dik blad en een zwarte X-poot. Het blad is licht geborsteld waardoor de tafel een stoere uitstraling krijgt. Naast de boomstamrand kan deze tafel ook worden gekozen met een rechte rand of een facet rand. De facetrand is een decoratief schuine rand waardoor het blad optisch dunner lijkt. Wil je een robuuste uitstraling? Kies deze tafel dan met een 6 cm dik blad en bijvoorbeeld met een spinpoot. De eetkamertafel begint bij 160 x 90 cm maar is daarnaast ook leverbaar in de volgende maten:

  • 180 x 90 cm
  • 200 x 100 cm
  • 220 x 100 cm
  • 240 x 100 cm
  • 260 x 100 cm

Bekijk de galerij voor de verschillende onderstellen en voor een aantal voorbeelden van de andere tafels. Of kom eens langs in onze showroom waar het concept staat gepresenteerd. Wij voorzien je graag van informatie en helpen je bij vragen.

De getoonde prijs is de vanaf prijs voor een tafel met de afmeting 160 x 90 cm.

Extra informatie

Koppelkleur

Naturel

Kleur

KM019

Materiaal

Eiken, metaal

Merk

Dutch Oak Steel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel, Eettafel