Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Flare wandtafel 140 cm

Wandtafel Flare 140 cm DTP Home

  • Suarhout
  • 2 demontabele poten
  • Hoogte 75 cm

Artikelnr. FL 465402

749,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Flare wandtafel 140 cm

De DTP Home Flare wandtafel 140 cm is een van de items uit het uitgebreide woonkamerprogramma Flare. De serie Flare TV meubel Flare is gemaakt van suarhout. Suarhout is een duurzaam houtsoort, waardoor elk item uit de Flare collectie uniek is.
De afwisseling van kleuren in het gebruikte duurzame suarhout is altijd weer anders, en daardoor is ieder stuk uniek. Suar is een snelgroeiend tropisch houtsoort, wel 1,5 meter per jaar. Het hout heeft een typerende uitstraling van willekeurig verstrengelde nerven, hierdoor kan een prachtige kleurschakering ontstaan en is het hout erg sterk. Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en zorgvuldig verwerkt.

Uitgebreid programma

De wandtafel is 75 x 140 x 40 cm en is daarnaast ook leverbaar in 75 x 150 x 35 cm. Het is dan echter wel een ander model wandtafel, een voorbeeld ervan zie je in de galerij of elders op onze website. Het metaal is bronskleurig, een stijlvolle combinatie met de warme tint van het Suarhout. In dezelfde lijn vind je diverse items zoals kasten, salontafels, eettafels en bartafels. Een klein gedeelte van de serie is bij ons in de showroom te bekijken. Daarnaast vind je alle items elders op onze website. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom waar je naast deze serie nog vele andere series van DTP Home vind. Ook hopen wij je te mogen inspireren met de vele stijlkamers en staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij eventuele vragen of advies.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

75 x 140 x 40 cm

Artikelnummer

FL 465402

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Suarhout

Merk

DTP Home

Soort

Eettafel, Sidetable

Type

Wandtafel

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl