Vivaldi XL Zevenaar

Daytona eetkamertafel ovaal 270 x 110 cm

Eetkamertafel Daytona 270 x 110 cm

  • Donkergrijs X-frame
  • Warme uitstraling
  • Praktisch in gebruik
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 2044

Oorspronkelijke prijs was: €1.399,-.Huidige prijs is: €899,-.U bespaart: 500,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd:
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Daytona eetkamertafel ovaal 270 x 110 cm

De Daytona eetkamertafel ovaal 270 x 110 cm is een trendy eetkamertafel. Het blad is vervaardigd in Saja natural notenhout en heeft een metalen frame. Het X-frame heeft een donkergrijze coating en is een mooi contrast met het notenhout. Het notenhout heeft verschillende kleurschakeringen waardoor dit een populair houtsoort is. Het blad heeft een behandeling gehad, ons advies is om het blad regelmatig te onderhouden met matpolish. Met de matpolish bescherm je het blad tegen vocht en vetvlekken. Het blad is af te nemen met een licht vochtige doek.

Deze tafel van 270 cm biedt plaats aan wel zes eetkamerstoelen. Of combineer de tafel met een eetkamerbank zoals ook te zien is op de foto in de galerij. Naast de maat van 270 cm komt de Daytona tafel ook in de lengte van 240 en 200 cm. De andere twee maten hebben een breedte van 105 cm in plaats van 110 cm.

Zoals afgebeeld zie je de Daytona eetkamertafel 200 x 105 cm met de eetkamerbank Raster en de armstoel Raster. Een mooie en rijke combinatie door de velours bekleding van de zitmeubelen. De tafel is bij ons in de showroom te bekijken of bekijk de andere maten elders op onze website. Tevens zie je de tafel gecombineerd met de Grid eetkamerstoel in Buffalo zwart, met een draaibare kuip.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

77 x 270 x 110 cm

Artikelnummer

2044

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Natural

Materiaal

Notenhout

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel