Vivaldi XL Zevenaar

Lena eetkamerstoel

Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf489,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 10 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Lena eetkamerstoel

De Lena eetkamerstoel is ook te leveren als een eetkamerbank, hierdoor is er een leuke combinatie te maken met elkaar. Probeer ook eens te combineren met verschillende kleuren stoelen voor een speels effect. Er kan gekozen worden uit stof en leder en ieder heeft zo zijn eigen uitstraling. Zoals getoond heeft de stoel een vintage onderstel, dit kan ook gekozen worden in RVS.

Op de foto is de Lena eetkamerstoel te zien in Foggia leder Cognac. Dit is soepel rundsleder van Zuidamerikaanse koeien. Vatgeverfd en licht opgeschuurd. Softe grip, zeer aangenaam bijna suede-achtig gevoel. De getoonde prijs is de vanaf prijs in stof.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

All in House

Indien gewenst kan je de eetkamerstoel door ons laten impregneren. U geniet vanaf dat moment van 7 jaar vlekkengarantie en aanvullende service, het All in House concept. Wil je meer informatie over All in House of over de Lena eetkamerstoel? Neem gerust contact met ons op of stap eens bij ons binnen.

Onze sfeervolle showroom in Zevenaar is 7 dagen in de week geopend. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.