Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Ravi eetkamerstoel Beige

Henders en Hazel Ravi eetkamerstoel Beige

  • Combinatie van 2 stoffen
  • Verkrijgbaar in 3 kleurcombinaties
  • Met slank en modern frame
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 48510-BEI

139,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Ravi eetkamerstoel Beige

De Henders en Hazel Ravi eetkamerstoel Beige is een moderne eetkamerstoel met een comfortabel design. Ravi heeft een zwart metalen onderstel en de kuip is uitgevoerd in de stofcombinatie Secilia en Toba en in drie kleuren beschikbaar. De combinatie van deze 2 stoffen geeft de stoel een speels karakter. De drie kleuren zijn ontzettend goed met elkaar te combineren en zijn hieronder te bekijken in de galerij.

Secilia microvezel bekleding

Secilia is een microvezelstof gemaakt van 100% polyester en heeft een verfijnde structuur en kleurschakering. Bij ingebruikname kan in de eerste periode pilling ontstaan: dit zijn stofvezels die door wrijving loskomen en een bolletje aan je bekleding vormen. Dit is heel normaal en stopt vanzelf na een tijd. Secilia is geschikt voor normaal zitgebruik. Wissel regelmatig van plek en zorg dat de meubelen gelijkmatig gebruikt worden voor langdurig plezier van je meubelen. Het regelmatig rouleren is ook verstandig om een zitspiegel tegen te gaan. Heb je toch een zitspiegel in je bekleding? Dan los je dit op door de stof heel licht met lauw water te benevelen en daarna zacht met een kledingborstel de drukplek te borstelen. Direct (zon-)licht op meubelen is nooit een goed idee, houd met de Secilia-bekleding hier extra rekening mee en plaats meubels niet in direct (zon-)licht of zorg dat de meubels regelmatig van plek wisselen.

Toba bekleding

Toba is iets anders geweven dan de andere chenillestoffen, waardoor je de stof zou kunnen verwarren met een platweefsel-bekleding. Toch is de Toba stof een chenille-weefsel, gemaakt van 100% polyester. De stof is zacht en geschikt voor intensief woongebruik.Chenillegaren is zeer sterk en maakt de stof daarmee uitermate geschikt voor bekledingsstoffen van meubelen. Chenille is ook schuurvast, waardoor het meubelstuk ook bij intensief woongebruik lang zijn schoonheid behoudt.

Wij adviseren de stoel te impregneren met een waterafstotend middel om het materiaal te beschermen tegen eventuele ongelukjes. U kunt de stoel zelf inspuiten met een textielspray of door ons laten impregneren. Uiteraard staan de stoelen ook in onze showroom, kom langs en probeer de stoel zelf uit. Wij helpen je graag bij eventuele vragen.

Extra informatie

Artikelnummer

48510-BEI

Koppelkleur

Beige

Kleur

Beige

Materiaal

Chenille, Microvezel

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eetkamerstoel

Type

Eetkamerstoel

Zithoogte

52 cm