Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Faas eetkamerstoel Taurus kiezel

Faas eetkamerstoel Henders en Hazel Taurus kiezel

  • Microleder in 3 kleuren
  • Minimalistisch design
  • Met of zonder arm beschikbaar
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 48631-KIE

199,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd:
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Faas eetkamerstoel Taurus kiezel

De Henders en Hazel Faas eetkamerstoel Taurus kiezel is een trendy eetkamerstoel uit de collectie van Henders en Hazel. De stoel is snel leverbaar in de stoffen Karese en Taurus, met een selectie aan kleuren. Daarnaast is de stoel ook samen te stellen in nog eens 5 stoffen en verschillende kleuren. Binnen de stof Karese vind je de kleuren antraciet, creme, camel en espresso. In Taurus heb je keuze uit cognac, kiezel en off black. De kleuren en materialen kunnen ook goed met elkaar worden gecombineerd.

Karese velours

Karese is een heerlijk zachte velours-stof gemaakt van 100% polyester en is geschikt voor zeer intensief woongebruik. De kwaliteit van velours wordt onder andere bepaald door de binding en dichtheid van het weefsel en het weefsel is altijd geschoren. Veruit het belangrijkste kenmerk is de vleug, ook wel shading genoemd. Shading ontstaat door de inwerking van licht en schaduw én de verschillende ligrichtingen van de stofvezels, de zogenaamde “vleug”. Door deze vleug kan de stof optische kleurverschillen vertonen onder diverse invalshoeken van het licht. Dit is een typische eigenschap en zorgt voor de charme van velours. Andere typische kenmerken van velours zijn het mogelijk ontstaan van een zitspiegel en pilling. Pilling ontstaat door wrijving waardoor – zeker in het begin – stofvezels los kunnen komen. Dit is heel normaal en eventuele stofbolletjes op je bekleding kun je gemakkelijk met een pillingapparaat verwijderen.

Taurus microleder

Taurus is een antistatische microlederbekleding. Microleder bestaat uit een combinatie van textiel en leder. Taurus is gemaakt van 40 % gerecycled leder (onderzijde) en 60 % textiel (bovenzijde). Ondanks dat het geen officiële naam is, noemen wij dit microleder, omdat de bekleding de voordelen van leder én microvezelstoffen heeft. Een ander kenmerk om rekening mee te houden is het ontstaan van een zitspiegel. Los dit eenvoudig op door de stof heel licht te benevelen met lauw water en dan licht te borstelen een kledingborstel. Bij vlekken raden we aan om vooral niet te wrijven, maar voorzichtig de vlekken op te deppen. Verleng de levensduur, door microleder regelmatig met een zachte en geschikte borstel te stofzuigen.

 

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

90 x 48,5 x 58 cm

Koppelkleur

Grijs

Kleur

Kiezel

Materiaal

Microleder

Merk

Henders & Hazel

Soort

Armstoel, Eetkamerstoel

Type

Armstoel

Zithoogte

47 cm

Zitdiepte

45 cm