Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Brian armstoel swing vierkant Secilia lichtgrijs

Armstoel Brian swing vierkant Secilia lichtgrijs Henders en Hazel

  • Keus uit 4 onderstellen
  • Leverbaar in 3 kleuren Secilia
  • Dining concept

Artikelnr. 36854-LGR

199,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd:
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Brian armstoel swing vierkant Secilia lichtgrijs

De Henders en Hazel Brian armstoel swing vierkant Secilia lichtgrijs is een van de stoelen uit het Henders en Hazel Diningconcept. Het dining concept bestaat uit zes verschillende eetkamerstoelen waarbij je de keus hebt uit vier onderstellen. De eetkamerstoel Brian is leverbaar in drie kleuren Secilia. De stof Secilia is een microvezel stof met een leer-uitstraling. Ditzelfde model is ook uitgevoerd in de combinatie Fantasy/Kibo, ook beide microvezel stoffen maar een andere uitstraling. De stoel heet dan Brendon. De stoel wordt altijd geleverd met een handgreep aan de achterzijde, een voorbeeld ervan vindt je in de galerij. Zoals afgebeeld zie je de stoel Brian met een vierkante slede. Daarnaast kan de stoel worden gekozen met een ronde slede, 4-poot en een 4-poot met kruisverbinding. Ook hiervan vindt je een voorbeeld in de galerij.

Het dining concept is een combinatie van diverse eetkamerstoelen met de eettafel serie Avalox. De Avalox tafels zijn leverbaar in rond, ovaal en rechthoekig. Verder zijn er 2 kleuren mogelijk, namelijk naturel en driftwood. De eetkamerstoelen zijn daardoor perfect te combineren met de eettafels en de bartafels.

Benieuwd naar de stoel of het dining concept? Kom dan eens langs in onze showroom of bekijk de diverse items elders op onze website.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

86 x 57 x 61 cm

Artikelnummer

36854-LGR

Hoogte armleuning

66 cm

Koppelkleur

Grijs

Kleur

Lichtgrijs

Materiaal

Microvezel, stof

Merk

Henders & Hazel

Type

Armstoel, Eetkamerstoel

Zithoogte

50 cm

Soort

Eetkamerstoel