Vivaldi XL Zevenaar

Lena 3-zits eetkamerbank

Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf969,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 10 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Lena 3-zits eetkamerbank

Deze prachtige en stoere Lena 3-zits eetkamerbank is te leveren in vele maten. Ook is er keuze uit vele soorten stof en leer met vele kleurmogelijkheden. Een eetkamerbank is ideaal als de eettafel in een smalle keuken of doorloop komt te staan. Wanneer je een bank tegen de muur plaatst win je daar ruimte mee. Een eetkamerbank zorgt voor een speels effect bij de tafel. Combineer eetkamerstoelen met een eetbank en creëer zo extra zitplaatsen. Handig en multifunctioneel.

Zoals getoond 3 zits 148 cm breed in leergroep S. De getoonde prijs is de vanaf prijs in stof.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

All in House

Indien gewenst kan je de eetkamerbank door ons laten impregneren. U geniet vanaf dat moment van 7 jaar vlekkengarantie en aanvullende service, het All in House concept. Wil je meer informatie over All in House of over de Lena eetkamerbank? Neem gerust contact met ons op of stap eens bij ons binnen.

Onze sfeervolle showroom in Zevenaar is 7 dagen in de week geopend. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.