Vivaldi XL Zevenaar

Axel eetkamerbank 240cm

Axel eetkamerbank 240cm

  • verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 120cm
  • in stof en leer
  • de prijs is de vanaf prijs van de 240cm bank
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf1.069,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 14 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Axel eetkamerbank 240cm

De Axel eetkamerbank 240cm vanaf is een comfortabele en vlotte eetkamerbank. Axel is leverbaar in vele maten en al leverbaar vanaf 120 cm breed. Tevens kun je er een hoekbank mee creëren, zie een voorbeeld hiervan in de galerij. Deze Axel eetkamerbank is leverbaar in diverse stoffen en leersoorten in vele kleuren en structuren. De getoonde prijs is de vanaf prijs van de 240cm bank in stofgroep 1.

Eetkamerbanken
Eetkamerbanken, je kent ze misschien van vakanties in Oostenrijk en Duitsland, of uit Amerikaanse films, maar ook bij ons zijn ze inmiddels volledig ingeburgerd. Knusse comfortabele banken rondom de eetkamertafel, vaak gecombineerd met een aantal losse eetkamerstoelen. De eetkamerbanken zijn er in verschillende stijlen, afmetingen en materialen te kiezen.

All in House

Wanneer je een nieuwe eetkamerbank uitzoekt wil je daar natuurlijk jaren plezier van hebben. Kies je voor een stoffen eetkamerbank, dan hoef je je niet al te veel zorgen te maken over de bekleding.  Daarom is er All in House. Wij impregneren de bank tegen een meerprijs en jij geniet van 7 jaar vlekkengarantie en aanvullende service. Een uitgebreid pakket en dat voor 7 jaar lang. Kies je dus voor een stoffen eetkamerbank, dan hoef je je niet al te veel zorgen te maken over de bekleding. Wil je meer informatie, kijk dan eens op de website van All in House of laat je informeren door een van onze adviseurs.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

B 240 x H 91 x D 70cm

Materiaal

leer, stof

Soort

eetkamerbank

Type

Eetkamerbank

Zithoogte

51 cm

Zitdiepte

46 cm