Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Dutchbone Sue salontafel brass

Sue salontafel brass Dutchbone

  • Unieke salontafel
  • Ook leverbaar in zwart en als bijzettafel
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 2300263

519,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Dutchbone Sue salontafel brass

De Dutchbone Sue salontafel brass heeft een dik, gegoten glazen blad in getint glas. Dit is het geheime ingrediënt van de salontafel Sue. De salontafel is vervaardigd van gerecycled glas in verschillende tinten kleuren. De stroom van het gesmolten glas is te zien en te volgen in het dikke blad. Wat een unieke tafel! De sokkel is gemaakt van dik en stevig metaal en gegoten in een klassieke vorm. Naast de kleur brass is de salontafel ook leverbaar in zwart en zelfs als bijzettafel. Combineer bijvoorbeeld de salontafel en de bijzettafel in de zithoek. Voor voorbeelden bekijk de galerij of bekijk de items elders op onze website. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom waar een groot deel van de collectie van Dutchbone gepresenteerd staat in prachtige sfeerkamers.

Elk blad wordt afzonderlijk gegoten en kan daarom stuk voor stuk kleur,- structuur,- en dikteverschillen hebben. Textuur van het glaszandgietwerk op het oppervlak is een inherent kenmerk van het proces dat bijdraagt aan de schoonheid van de salontafel.

Het verhaal van Dutchbone

Het designteam van Dutchbone reist naar andere landen om inspiratie op te doen uit verschillende culturen. Op die manier brengen zij een eerbetoon aan het vakmanschap waardoor er unieke interieur items ontstaan. De collectie is een weerspiegeling van een wereld interieur, gericht op de geschiedenis van de tradities en gericht op vakmanschap. Traditie zie je onder andere terug in de lamp Ming en vakmanschap in de kast Meena.


			

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

41 x 60 cm

Artikelnummer

2300263

Koppelkleur

Geel

Kleur

Goud, Messing

Materiaal

Aluminium, Glas

Merk

Dutchbone

Soort

salontafel

Type

Salontafel

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl