Vivaldi XL Zevenaar

Novara 2-zits Henders en Hazel in stof vanaf

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf899,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Novara 2-zits Henders en Hazel in stof vanaf

De Novara 2 zits Henders en Hazel is een mooie en strakke bank van het label Henders en Hazel. Novara is een eigentijdste tweezitsbank en verkrijgbaar in zowel stof als leer. Deze fijne tweezitter is prima te combineren met de driezitsbank uit dezelfde serie. Voor de liefhebbers van de loungebanken is het mogelijk de bank uit te breiden met een longchair links of rechts. Novara is leverbaar in vele verschillende opstellingen en in vele soorten stof en leder.

De getoonde prijs is een vanaf prijs in stofgroep 0. Afgebeeld zoals op de foto: Novara 2 zits in stof Monta Yellow uit stofgroep 2.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

All in House

Indien gewenst kan je de bank door ons laten impregneren. U geniet vanaf dat moment van 7 jaar vlekkengarantie en aanvullende service, het All in House concept. Wil je meer informatie over All in House of over de Novara bank? Neem gerust contact met ons op of stap eens bij ons binnen.

Onze sfeervolle showroom in Zevenaar is 7 dagen in de week geopend. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.

Extra informatie

Merk

Henders & Hazel

Soort

banken

Type

2-Zitsbank