Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Bergen 2 zits bank

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 13 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Bergen 2 zits bank

De Henders en Hazel Bergen 2 zits bank is naar wens samen te stellen. Je hebt keus uit 2 verschillende armleuningen, ruim 300 stof en leersoorten, diverse vullingen, diverse pootjes en hoogtes en verschillende opstellingen. De Bergen bank is een allemansvriend door al zijn mogelijkheden. Bekijk ook de hoekbank elders op onze website of in de galerij hieronder. Maar zoals afgebeeld een comfortabele 2 zits bank in de stof Nubucco lever uit stofgroep 3 met een houten poot, armleuning met stiksel, bies in calabria antraciet. De getoonde prijs is de vanaf prijs in stofgroep 0, met standaard schuim en houten poot.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze deskundige adviseurs staan 7 dagen in de week voor u klaar.

All in House

Indien gewenst kan je de bank door ons laten impregneren. U geniet vanaf dat moment van 7 jaar vlekkengarantie en aanvullende service, het All in House concept. Wil je meer informatie over All in House of over de Bergen bank? Neem gerust contact met ons op of stap eens bij ons binnen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

91 x 99 x 176 cm

Aantal zitplaatsen

2 Zitplaatsen

Artikelnummer

44652

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Lever

Materiaal

leer, Microvezel, stof

Merk

Henders & Hazel

Soort

banken

Type

3-Zitsbank, 2-Zitsbank, Fauteuil, Hoekbank, Loveseat, Zitcombinatie met longchair, Zitcombinatie met ottomane

Zitdiepte

55 cm

Zithoogte

45 cm

Breedte exclusief armleuning

140 cm