Vivaldi XL Zevenaar

Loki hoekbank

Hoekbank Loki

  • Modulair
  • Veel mogelijkheden in opstelling, kleur en materiaal
  • Vlindernaad
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf1.995,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Loki hoekbank

De Loki hoekbank is een stoere hoekbank binnen onze collectie. Een bank met vele mogelijkheden, zowel in opstelling als in kleur en materiaal. De losse modules zijn door gestoffeerd waardoor er zelfs van opstelling te veranderen is. De comfortabele zit en de vlindernaad zijn details die wij graag benoemen. De vlindernaad accentueert de prachtige lijnen en het zitcomfort is natuurlijk zeer belangrijk, want we willen allemaal een bank die lekker zit. Wij nodigen je daarom graag uit in onze showroom om kennis te komen maken met de Loki bank. Onze enthousiaste adviseurs helpen je graag bij vragen en/of advies. Hieronder gaan wij nog wat verder in op de elementen.

Opstelling

Zoals afgebeeld zie je de Loki hoekbank als volgt: 1 zits arm links + 1 zits zonder arm + trapeze hoek + ottomane 1 rechts. Er zijn twee types ottomane, nummer 1 en nummer 2. Het verschil zit vooral in de breedte van de ottomane, nummer 1 is 180 cm breed en nummer 2 is 160 cm breed. De breedte van de bank is in deze opstelling 293 cm en de diepte is 285 cm. Door de verschillende modules is de bank zelfs nog kleiner en groter te krijgen. In de galerij vind je een overzicht van de verschillende modules

Extra informatie

Aantal zitplaatsen

4 Zitplaatsen, 5 Zitplaatsen

Afmeting (l x b x d)

93 x 293 x 285 cm

Koppelkleur

Grijs

Kleur

Grijs

Materiaal

Microleder, Microvezel, stof, Velours

Soort

banken

Type

Elementen, Hoekbank, Zitcombinatie met ottomane

Zitdiepte

57 cm

Zithoogte

44 cm