Vivaldi XL Zevenaar

Italio hoekbank

 

Hoekbank Italio

  • Modulair
  • Vele modules
  • In stof en microleder
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf3.760,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Italio hoekbank

De Italio hoekbank is een gave hoekbank binnen onze collectie. Een bank met vele mogelijkheden, zowel in opstelling als in kleur en materiaal. De losse modules zijn door gestoffeerd waardoor er zelfs van opstelling te veranderen is. Wij nodigen je graag uit in onze showroom om kennis te komen maken met de Italio bank. Onze enthousiaste adviseurs helpen je graag bij vragen en/of advies.

Opstelling

Zoals afgebeeld zie je de Italio hoekbank als volgt: 1,5 zits XL arm links + 1 zits zonder arm + hoekelement rond + 1 zits zonder arm + divan rond rechts. De breedte van de bank is in deze opstelling 326 cm en de diepte is tevens 326 cm. Door de verschillende modules is de bank zelfs nog kleiner en groter te krijgen. In de galerij vind je een overzicht van de verschillende modules

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Extra informatie

Aantal zitplaatsen

4 Zitplaatsen, 5 Zitplaatsen, 6 Zitplaatsen

Afmeting (l x b x d)

82 x 326 x 326 cm

Koppelkleur

Grijs

Kleur

Grijs

Materiaal

Microleder, Microvezel, stof, Velours

Soort

banken

Type

Elementen, Hoekbank, Zitcombinatie met ottomane

Zitdiepte

60 cm

Zithoogte

44 cm