Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Galway zitcombinatie

Galway Henders en Hazel zitcombinatie

  • De getoonde prijs is voor de zitcombinatie in stofgroep 0
  • Standaard met Supreme Foam
  • Meer dan 200 stoffen en kleuren
Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 45082

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €1.999,-.Huidige prijs is: €1.799,-.

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Galway zitcombinatie

De Henders en Hazel Galway zitcombinatie is een van de toppers binnen de collectie van Henders en Hazel. Een comfortabele zit, vele mogelijkheden en een vriendelijke prijs.

Stel samen

De bank Galway heeft meerdere elementen waardoor je de bank naar wens kunt samen stellen. Zoals afgebeeld zie je de longchair + 3 zits zonder armen+ ottomane. Uiteraard kan deze opstelling ook gespiegeld worden geleverd. De bank wordt standaard geleverd met supreme foam en wordt, tegen meerprijs, geleverd met pocket comfort of met pocket comfort +. Wanneer de opstelling bepaald is kan er gekeken worden naar de bekleding. Er zijn vele stoffen en kleuren mogelijk, van stoere geweven stoffen tot velours. Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze showroom beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Diverse elementen

De opstelling zoals getoond heeft een totale breedte van 324 cm en een diepte van 153/221 cm. De longchair is een extra poef die wordt bevestigd aan de losse 3 zits bank. In de galerij vindt je een voorbeeld van de diverse elementen, ook is daar duidelijk te zien uit welke elementen deze opstelling bestaat. Ben je toch op zoek naar een losse bank of een 3 zits met ottomane? Kijk dan eens verder bij deze bank, de diverse elementen staat ook eventueel elders vermeld op onze website.

Zelf komen ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom en probeer de bank zelf uit. Onze verkoopadviseurs staan voor je om je te helpen bij advies en bij vragen.

Extra informatie

Aantal zitplaatsen

4 Zitplaatsen, 5 Zitplaatsen, 6 Zitplaatsen

Afmeting (l x b x d)

89 x 324 x 153-221 cm

Koppelkleur

Groen

Kleur

Olijf, Groen

Materiaal

Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

banken

Type

Hoekbank, Zitcombinatie met longchair, Zitcombinatie met ottomane

Zithoogte

48 cm