Vivaldi XL Zevenaar

Violina hoekcombinatie

Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf4.359,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12-14 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Violina hoekcombinatie

De Violina hoekcombinatie is een heerlijke loungebank binnen onze collectie. Een bank met vele mogelijkheden, zowel in opstelling als in kleur en materiaal. De losse modules zijn door gestoffeerd waardoor er zelfs van opstelling te veranderen is. Wij nodigen je graag uit in onze showroom om kennis te komen maken met de Violina bank. Onze enthousiaste adviseurs helpen je graag bij vragen en/of advies. De getoonde prijs is voor de opstelling in stofgroep A, op de afbeelding zie je de Easysofa Violina hoekcombinatie in stofgroep D (stof pleat 91 Bisque).

Opstelling

Zoals afgebeeld zie je de Violina hoekcombinatie als volgt: Arm XL type c + 1,5-zits zonder armen XL + hocker L/XL 102×120 cm + 1,5-zits zonder armen XL + hoekelement L/XL + 2,5 zits L zonder armen. Door de verschillende modules is de bank zelfs nog kleiner en groter te krijgen. In de galerij vind je een overzicht van alle verschillende modules. Naast de XL variant zijn de modules ook in L te krijgen, de totale diepte is dan niet 120 cm maar 102 cm.

All in House

De bank kan tegen meerprijs worden geïmpregneerd. Je geniet in dat geval van 7 jaar vlekkenservice en aanvullende garantie. Kijk voor meer informatie op de site van All in House.

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, Industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

375x300x102/120

Aantal zitplaatsen

8 Zitplaatsen

Koppelkleur

Light Grey

Kleur

Light Grey

Materiaal

stof

Merk

Easy Sofa

Soort

banken

Type

Hoekbank

Zitdiepte

102/120 cm

Zithoogte

42 cm