Vivaldi XL Zevenaar

Sevn Amarillo 3 zits bank

Sevn Amarillo 3 zits bank

  • Leverbaar in vele opstelling
  • Modulaire bank
  • In stof vanaf
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf1.998,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 20 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Sevn Amarillo 3 zits bank

De Sevn Amarillo 3 zits bank is een stoere bank welke uit losse modules bestaat. Zoals getoond bestaat de bank uit een 1 zits arm links + 1 zits zonder arm + 1 zits arm rechts en is uitgevoerd in de stof Cherokee Cognac. In deze opstelling is de bank 298 cm breed. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Amarillo is te leveren als een hoekbank, twee zitter en met een ottomane. Ook is er een vaste 3 zits bank mogelijk, deze is dan 216 cm breed. Tevens biedt Sevn een enorme diversiteit aan stof,microleder en kleuren, waardoor je je eigen bank kunt samen stellen. De bank Amarillo combineert zowel met een industriële- als een landelijke inrichting. Sevn staat voor lifestyle meubelen met een eigenwijs karakter en een comfortabele zit.

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkel beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

All in House

Indien gewenst kan je de bank door ons laten impregneren. U geniet vanaf dat moment van 7 jaar vlekkengarantie en aanvullende service, het All in House concept. Wil je meer informatie over All in House of over de Amarillo bank? Neem gerust contact met ons op of stap eens bij ons binnen.

Onze sfeervolle showroom in Zevenaar is 7 dagen in de week geopend. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

82 x 298 x 98 cm

Materiaal

leer, stof

Merk

Sevn

Soort

banken

Type

2-Zitsbank, 3-zits bank, Hoekbank, Longchair, Zitcombinatie met ottomane

Zitdiepte

61 cm

Zithoogte

44 cm