Vivaldi XL Zevenaar

Niella zitcombinatie met ronde ottomane

Eiland met 2,5 zits Niella

  • Vele opstellingen mogelijk
  • Unieke loungebank
  • Vanaf prijs in stofgroep A
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf4.835,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12-14 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Niella zitcombinatie met ronde ottomane

De Niella zitcombinatie met ronde ottomane is een echte loungebank. De bank wordt geleverd met de rug kussens en lendenkussens voor optimaal zitcomfort. De bank heeft daarnaast vele mogelijkheden qua opstelling en bekleding, er zijn wel 300 stoffen en kleuren mogelijk. Zoals afgebeeld zie je de opstelling ottomane rond links + ronde 2,5 zits + ottomane rond rechts uitgevoerd in de stof Chub (Groep E). De getoonde prijs is de vanaf prijs in stofgroep A.

Samen stellen

Het is al gezegd, maar deze bank heeft vele mogelijkheden qua opstelling. Niella is al losse bank te bestellen, bijvoorbeeld als 2,5 of 3 zits bank. Maar ook als royale 4 zits bank. Daarnaast zijn er diverse hoekelementen en kan je de bank ook laten eindigen met een eiland of ottomane. Enkele voorbeelden ervan vind je in de galerij. De XL variant van de Niella bank is 112 cm diep, er is echter ook een minder diepe variant mogelijk. De L variant is 94 cm diep, de zitdiepte is dan 57 cm in plaats van 75 cm. Een merkbaar verschil en erg persoonlijk wat je lekker vind zitten. Naast deze elementen zijn er ook nog 3 maten hockers, die gebruikt kunnen worden als verlengstuk van de bank of als salontafel met een leuk dienblad.

Loop eens binnen in onze showroom waar deze bank royaal staat opgesteld. De diverse stoffen en kleuren zijn aanwezig en onze enthousiaste verkoopadviseurs vertellen je graag over deze gave bank. Of neem bij vragen contact met ons op.

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

90 x 620 x 112 cm

Aantal zitplaatsen

3 Zitplaatsen, 4 Zitplaatsen, 5 Zitplaatsen, 6 Zitplaatsen, 7 Zitplaatsen

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Camel

Materiaal

Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Easy Sofa

Soort

banken

Type

Hoekbank, Zitcombinatie met ottomane

Zitdiepte

75, 57 cm

Zithoogte

46 cm