Vivaldi XL Zevenaar

Niella hoekcombinatie

Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf3.969,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12-14 weken levertijd
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Niella hoekcombinatie

De Niella hoekcombinatie is een heerlijke loungebank binnen onze collectie. Een bank met vele mogelijkheden, zowel in opstelling als in kleur en materiaal. De losse modules zijn door gestoffeerd waardoor er zelfs van opstelling te veranderen is. Wij nodigen je graag uit in onze showroom om kennis te komen maken met de Niella bank. Onze enthousiaste adviseurs helpen je graag bij vragen en/of advies. De getoonde prijs is voor de opstelling in stofgroep A, op de afbeelding zie je de Niella bank in stof Morgan (groep D).

Opstelling

Zoals afgebeeld zie je de Niella hoekbank als volgt: eiland links + 1 zits XL zonder arm + longchair II + 1,5 zits XL zonder arm. De breedte van de bank is in deze opstelling 450 cm en de diepte is 232 cm. Door de verschillende modules is de bank zelfs nog kleiner en groter te krijgen. In de galerij vind je een overzicht van de verschillende modules of kijk elders op onze website voor andere opstellingen van de Niella bank, zoals de combinatie met de ronde ottomane. Naast de XL variant zijn de modules ook in L te krijgen, de totale diepte is dan niet 112 cm maar 94 cm.

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

90 x 450 x 232 cm

Aantal zitplaatsen

4 Zitplaatsen, 5 Zitplaatsen, 6 Zitplaatsen

Koppelkleur

Beige

Kleur

Beige

Materiaal

Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Easy Sofa

Soort

banken

Type

Hoekbank, Zitcombinatie met ottomane

Zitdiepte

75

Zithoogte

46 cm