Vivaldi XL Zevenaar

Capoli 2 zits met divan

Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf2.129,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Capoli 2 zits met divan

De Capoli 2 zits met divan is een heerlijke loungebank binnen onze collectie. Een bank met vele mogelijkheden, zowel in opstelling als in kleur en materiaal. De losse modules zijn door gestoffeerd waardoor er zelfs van opstelling te veranderen is. Wij nodigen je graag uit in onze showroom om kennis te komen maken met de Capoli bank. Onze enthousiaste adviseurs helpen je graag bij vragen en/of advies. De getoonde prijs is voor de opstelling in stofgroep A, op de afbeelding zie je de Capoli bank in stof Aquila (groep E).

Opstelling

De getoonde opstelling is 287 cm en de diepte van de longchair is 160 cm. Door de verschillende modules is de bank zelfs nog kleiner en groter te krijgen. In de galerij vind je een overzicht van de verschillende modules. De modules zijn aan elkaar bevestigd d.m.v. een zogeheten krokodillen.

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

72 x 287 x 160 cm

Aantal zitplaatsen

3 Zitplaatsen, 4 Zitplaatsen

Koppelkleur

Groen

Kleur

Hunter, Olijf, Groen

Materiaal

Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Easy Sofa

Soort

banken

Type

Divan, Longchair, Zitcombinatie met longchair

Zitdiepte

63 cm

Zithoogte

45 cm