Vivaldi XL Zevenaar

Bingo zitcombinatie

Bingo zitcombinatie

  • Modulair
  • In stof en microleder
Zichtbaar in onze showroom
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf3.799,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Bingo zitcombinatie

De Bingo zitcombinatie  is een gave bank binnen onze collectie. Een bank met vele mogelijkheden, zowel in opstelling als in kleur en materiaal. Door de vele losse modules is de bank naar wens samen te stellen. Transformeer je woonkamer met de Bingo zitcombinatie! Deze creme-kleurige bank reikt tot op de grond en is een toonbeeld van luxe, comfort en modern design, de ideale plek voor ontspanning en gezelligheid. De divan nodigt uit tot urenlang relaxen, lezen, of gezellig samenzijn. De crème kleur voegt een touch van elegantie en frisheid toe aan je leefruimte.

Wij nodigen je graag uit in onze showroom om kennis te komen maken met de Bingo bank. Onze enthousiaste adviseurs helpen je graag bij vragen en/of advies.

Zoals afgebeeld zie je de Bingo zitcombinatie als volgt: hocker half rond – 1,5 zits – hoekelement – 2x 1,5 zits – divan rond rechts in stof Morbi sand uit stofgroep B.

De getoonde prijs is de prijs van de getoonde bank in stofgroep A

Over Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Easy Sofa laat zich niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestyle-wereld bij het ontwerpen van de modellen.

Extra informatie

Aantal zitplaatsen

5 Zitplaatsen, 6 Zitplaatsen, 7 Zitplaatsen

Afmeting (l x b x d)

270 x 375 x 78cm

Koppelkleur

creme

Kleur

Creme, Beige, Ecru, Sand

Materiaal

Microleder, Microvezel, stof, Velours

Soort

banken

Type

Elementen, Hoekbank

Zitdiepte

59 cm

Zithoogte

45 cm